KDD_top.jpgKytoKenji_top.jpgaxe_perro_top.jpgandy_top.jpgnjcm122_top.jpgVeld_top.jpgnjcm12_top.jpgPim_top.jpgaxe_top.jpgspeuren_top.jpg

FaceBook  Twitter

Op Kringgroep "Terneuzen" is iedereen van harte welkom. Maar om met je hond te mogen trainen moet je wel lid zijn van de V.D.H. of een van haar zusterverenigingen. Om lid te kunnen worden van onze vereniging moet je lid zijn van de landelijke rasvereniging, de V.D.H.
Wilt u lid worden van onze vereniging, kom dan gerust langs op een van onze trainingen. De voorzitter (of diens plaatsvervanger) zal u in een gesprek vertellen wat alle mogelijkheden zijn en u kan dan samen met hem het papierwerk in orde maken (wij kunnen u namelijk ook aanmelden voor het lidmaatschap van de V.D.H.).

Kenji

Contributie (per jaar)
Lidmaatschap € 30,00
Huisgenootlidmaatschap € 15,00
Jeugdlid € 15,00
Trainingsgeld € 50,00
Donateur (minimaal bedrag) € 15,00

Daarnaast kent onze vereniging ook het ere-lidmaatschap. Een eer die door het bestuur wordt gegeven aan leden die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor onze kringgroep. Momenteel is Hannes Haak ons enige ere-lid, hem toebedeeld voor jarenlange inzet als pakwerker, instructeur, redactielid van het clubblad en 18 jaar bestuurslidmaatschap (in de functies van commissaris materiaal, commissaris africhting, secretaris en voorzitter).

Ere-leden zijn vrijgesteld van het betalen van lidmaatschapsgeld (indien zij trainen betalen zij wel trainingsgeld).